Μενού
Καλάθι

Blog RSS Feed

07 Φεβ Ο ύπνος αποτελεί κλειδί καλής υγείας!
0 3460
Οι ώρες του ύπνου, αλλά και η ποιότητά του, σύμφωνα πάντα με επιστημονικές μελέτες, έχουν άμεση σχέση με την συνολική υγεία. Τα τελευταία 40 και ΄πλέον χρόνια, η διάρκεια του ύπνου στον δυτικό κόσμο έχει μειωθεί κατά 2 ώρες περίπου. Αυτό έχει σαν συν..
29 Ιουν Όμορφες λύσεις για μικρούς χώρους με ράφια και ραφιέρες που θα κάνουν όλα τα δωμάτια του σπιτιού να δείχνουν κομψά και λειτουργικά!
0 6714
Οι ραφιέρες είναι εξαιρετικά πρακτικές και βοηθούν στη σωστή οργάνωση και λειτουργικότητα ενός χώρου. Υπάρχουν μοναδικές επιλογές με ιδιαίτερο desing που μπορούν να μεταμορφώσουν κάθε χώρο. Μια ραφιέρα δαπέδου, είναι μια ιδανική επιλογή για κάθε γ..
25 Ιουν Έυκολα tips με μοναδικά εξαιρετικά ντουλάπια και παπουτσοθήκες για να βάλετε σε τάξη τα παπούτσια σας!
0 4465
Παπούτσια και παπουτσώθηκες. Το μόνιμο πρόβλημα που υπάρχει σε κάθε, σπίτι αφού δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να μπαίνετε στο σπίτι και να πέφτετε πάνω σε πεταμένα παπούτσια. Επίσης εκνευριστικό και καθόλου όμορφο είναι να γυρίζουμε α..
22 Ιουν 5 Όμορφα και κομψά ράφια που θα δώσουν μια ιδιαίτερη πινελιά αισθητικής στο χώρο και θα ολοκληρώσουν τη διακόσμηση του σπιτιού σας!
0 4329
Η διακόσμηση του τοίχου με ράφια δε χρησιμεύει μόνο για να στολιστεί ένας άδειος τοίχος αλλά είναι ένα πολύ βολικό και στιλάτο αντικείμενο καθώς μπορεί να συμπληρώσει αρμονικά τη διακόσμηση του σπιτιού. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπου..
18 Ιουν Κρεμάστρες δαπέδου, μοντέρνες, διαχρονικές, κομψές και πρακτικές που θα ταιριάξουν απόλυτα στο χώρο σας και θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας!
0 5292
Οι κρεμάστρες ρούχων είναι ένα απαραίτητο έπιπλο για κάθε σπίτι. .Ένα έπιπλο που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Υπάρχουν πολλά σχέδια που μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας, για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρ..
16 Ιουν 7 Υπέροχες προτάσεις επίπλων για να κάνετε το μπάνιο σας μοντέρνο, κομψό αλλά πανω απο όλα λειτουργικό, όποιο κι αν είναι το μέγεθός του!
0 3742
Το μπάνιο είναι ο χώρος χαλάρωσης και ηρεμίας. Επίσης εκεί ξεκινάμε και τελειώνουμε τη μέρα μας, ενώ παράλληλα περιποιούμαστε τον εαυτό μας. Γι' αυτό το λόγο πρέπει να προσέξουμε περισσότερο την διακόσμησή του. Τα έπιπλα μπάνιου μπορούν να μεταμορ..
Εμφάνιση 1 έως 6 από 52 (9 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της.