Οι ώρες του ύπνου, αλλά και η ποιότητά του, σύμφωνα πάντα με επιστημονικές μελέτες, έχουν άμεση σχέση με την συνολική υγεία. 

Τα τελευταία 40 και ΄πλέον χρόνια, η διάρκεια του ύπνου στον δυτικό κόσμο έχει μειωθεί κατά 2 ώρες περίπου. Αυτό έχει σαν συνέπεια η ποιότητα του ύπνου να είναι απαραίτητη. Πρέπει να κοιμόμαστε καλά!  Είναι αποδεδειγμένο πως ο καλός ύπνος βοηθάει στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Ένας καλός ποιοτικός ύπνος,

αποτελεί προϋπόθεση για  μια ποιοτική ζωή. Προσφέρει καλύτερη μνήμη, μακροζωία, δημιουργικότητα, συγκέντρωση.  

Και φυσικά για να έχουμε έναν καλό ποιοτικό ύπνο πρέπει να κοιμόμαστε πάνω σε ένα καλό και ποιοτικό στρώμα. 

   Η αγορά ενός στρώματος είναι μια από τις πιο σημαντικές επενδύσεις που μπορεί να κάνεις, ώστε να έχεις μια καλή σωματική, ψυχικά αλλά και πνευματική υγεία.  


    Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει καλό και κακό στρώμα, αλλά στρώμα που ταιριάζει στις ανάγκες μας. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός όσον αφορά τη στάση του ύπνου, το σωματότυπο, το βάρος καθώς και την ηλικία του. 

    Για να βρεις το ιδανικό στρώμα, θα πρέπει πιο μπροστά να το δοκιμάσεις, να γνωρίζεις τις βασικές κατηγορίες στρωμάτων, αλλά και τα υλικά κατασκευής του. Με βάσει τα παραπάνω η επιλογή του κατάλληλου στρώματος για τις δικές σας ανάγκες, απαιτεί χρόνο. 

    Πολύ βασικό που δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς είναι ότι θα περάσουμε το ένα τρίτο της ζωής μας στο στρώμα


 Αφιερώστε χρόνο στην επιλογή του!!!!!