Το μπάνιο είναι ο χώρος χαλάρωσης και ηρεμίας. Επίσης εκεί ξεκινάμε και τελειώνουμε τη μέρα μας, ενώ παράλληλα περιποιούμαστε τον εαυτό μας. Γι' αυτό το λόγο πρέπει να προσέξουμε περισσότερο την διακόσμησή του. Τα έπιπλα μπάνιου μπορούν να μεταμορφώσουν το χώρο και να του δώσουν στυλ και γοητεία. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σχεδίων που ταιριάζουν είτε σε μικρά είτε σε μεγαλύτερα μπάνια και θα χαρίσουν την όψη και το ύφος που θέλετε. Αυτό που πρέπει εσείς να κάνετε, είναι να αποφασίσετε ποιο στυλ θέλετε να δώσετε στο μπάνιο σας!
Μεγιστοποιήστε τον κατακόρυφο χώρο σας και εξοικονομείστε περισσότερο χώρο στο δάπεδο για άλλα αντικείμενα. Πρακτικό στο μπάνιο για τις πετσέτες και τα είδη μπάνιου. Οργανώστε τα προσωπικά σας αντικείμενα, τα καλλυντικά σας, τα είδη υγιεινής.  Διακοσμήστε με αρωματικά κεριά, βαζάκια με άλατα μπάνιου και φυτά για δώσετε στο μπάνιο σας μια ευχάριστη νότα κομψότητας.Ένα επιδαπέδιο ράφι 5 επιπέδων, μπαμπού, χρήσιμο για την κουζίνα, για στενούς χώρους, το καθιστικό, το υπνοδωμάτιο ή την είσοδο!
Βάζοντας το μπαμπού στη ζωή σας θα ζεστάνετε το χώρο σας με αυτό το φυσικό ράφι από μπαμπού. Μια ξύλινη επιδαπέδια ραφίερα με 5 ράφια, πολύ χρήσιμη για τους στενούς χώρους του μπάνιου. Εκμεταλλευτείτε τον κατακόρυφο χώρο σας για να εξοικονομήσετε περισσότερο χώρο από το δάπεδο τοποθετώντας άλλα αντικείμενα. Σας δίνει τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε τα καλλυντικά σας, τις πετσέτες ή τα είδη σωματικής υγιεινής για να κερδίσετε περισσότερο χώρο στα ντουλάπια για τα  χαρτικά και τα απορρυπαντικά σας!Επιλέξτε ένα ψηλό ντουλάπι μοντέρνου στιλ που σας προσφέρει αρκετό χώρο αποθήκευσης, χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο. Τα 3 ανοιχτά ράφια σας προσφέρουν τη δυνατότητα επιπλέον χώρου για τα είδη υγιεινής, τις πετσέτες, τα προϊόντα μακιγιάζ και τα καλαθάκια αποθήκευσης με τα διάφορα αξεσουάρ μπάνιου. Και ένα ντουλάπι με ρυθμιζόμενο ράφι σε 3 διαφορετικά ύψη για να το τοποθετήσετε εσείς ανάλογα με τις ανάγκες σας και να αποθηκεύσετε τα καθαριστικά είδη και ο,τι άλλο θελήσετε!Αξιοποιήστε το σημείο κάτω από το νιπτήρα και δημιουργήστε επιπλέον χώρους αποθήκευσης με ένα ντουλάπι μπάνιου. Ρυθμίστε το ξύλινο ράφι και τακτοποιήστε εκεί τα είδη καθαρισμού, το χαρτί υγείας και τα διάφορα αντικείμενα και κρατήστε τα μακριά από τη σκόνη, το νερό και τα ανεπιθύμητα βλέμματα. Επίσης θα κρύψετε τους αντιαισθητικούς σωλήνες που υπάρχουν κάτω από το νιπτήρα. Επίσης θα αξιοποιήσετε το χώρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα πετύχετε την διακόσμηση που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες και θα αντικατοπτρίζει το γούστο και το χαρακτήρα σας! 
Δημιουργήστε έναν έξυπνο χώρο αποθήκευσης με μια τροχήλατη ραφίερα στο μπάνιο. Με 3 ράφια σε διαφορετικά ύψη που προσφέρουν άφθονο χώρο αποθήκευσης και 2 συρτάρια που σας δίνουν επιπλέον χώρο για τα τα μικροαντικείμενα του μπάνιου. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό για μακροχρόνια χρήση. Σε ιδιαίτερο μέγεθος για να χωράει ακόμα και στα πιο στενά σημεία και 4 τροχούς που επιτρέπουν να κυλάει οπουδήποτε θέλετε με μεγάλη άνεση και να έχετε εύκολη πρόσβαση στα αντικείμενα σας!

Μία πραγματικά ιδιαίτερη κρεμάστρα / ράφι με 5 γάντζους και μία ράβδο για τις πετσέτες σας, κι ένα ράφι που σας δίνει άφθονο αποθηκευτικό χώρο. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό μέταλλο για να έχει τη δυνατότητα να κρατήσει σταθερά το βάρος από τα μπουρνούζια και τις πετσέτες, και να μην έχετε το άγχος τυχόν πτώσης!


Άν ψάχνετε ένα λειτουργικό κομμάτι για το μπάνιο σας, αυτό είναι το κατάλληλο. Μία ιδιαίτερη κατασκευή που παντρεύει την ευελιξία με το στυλ, το οποίο όχι μόνο προσφέρει μια μοναδική επιλογή αλλά θα δώσει και μια ευχάριστη αισθητική άποψη στο χώρο. Μία ακόμα πρακτική και όμορφη επιλογή για το μπάνιο σας, αφού στα 4 ράφια που διαθέτει έχετε τη δυνατότητα να οργανώσετε τις πετσέτες σας, ενώ το επάνω ράφι μπορείτε να το διακοσμήσετε με γλαστράκια ή με διακοσμητικά βαζάκια με άλατα και αρωματικά κεριά!
Από μοντέρνα έπιπλα που θα τραβήξουν τα βλέμματα, αλλά και τα πιο διαχρονικά κομμάτια που παραμένουν πάντα κομψά, όλα είναι μοναδικά. Όλα έχουν το δικό τους χαρακτήρα και μπορούν να διακοσμήσουν το χώρο εντυπωσιακά. Επιλέξτε ένα μοντέρνο σχέδιο για ένα πιο σύγχρονο σπίτι ή ένα διαχρονικό έπιπλο για ένα σπίτι που θέλει να έχει μια πιο ρουστίκ αισθητική. Όλα είναι ιδιαίτερα, αρκεί να βρείτε αυτό που ταιριάζει στον δικό σας χώρο και στις δικές σας ανάγκες και φυσικά πάντα με το προσωπικό σας γούστο!