Οι κρεμάστρες ρούχων είναι ένα απαραίτητο έπιπλο για κάθε σπίτι. .Ένα έπιπλο που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Υπάρχουν πολλά σχέδια που μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας, για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Έχουν αρκετά πλεονεκτήματα σε αντίθεση με αυτές που είναι ενσωματωμένες σε ένα ντουλάπι καθώς είναι εύκολο να της μετακινήσετε και να της εγκαταστήσετε σε όποιο σημείο επιλέξετε, δεν χρειάζεται να κάνετε τρύπες για να της τοποθετήσετε στον τοίχο, ενώ έχουν και μεγάλη χωρητικότητα για τα ρούχα αλλά και τα αξεσουάρ σας. Είναι τόσες οι επιλογές που μπορούν να σας δώσουν την άνεση όχι μόνο να κρεμάσετε τα παλτό και τα μπουφάν σας, αλλά και να τοποθετήσετε τις τσάντες σας ή να αποθηκεύσετε τα παπούτσια και τα διάφορα μικροαντικείμενα σας!

Μία κρεμάστρα δαπέδου με ρόδες και ράφι για παπούτσια που θα προσθέσει μια πινελιά φινέτσας στο δωμάτιό σας.  Ένας εξαιρετικός συνδυασμός κρεμάστρας, καλόγερου και παπουτσοθήκης για να τα έχετε όλα τακτοποιημένα. Είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μην καταλαμβάνει μεγάλο χώρο. Κατασκευασμένη από μεταλλικούς σωλήνες, με μοντέρνο στυλ που ταιριάζει σε οποιαδήποτε διακόσμηση!
Αυτό το είδος είναι γνωστό σε όλους για πολλά χρόνια. Ωστόσο δεν χάνει τη σημασία του στο χώρο μέχρι σήμερα με ακόμα πιο βελτιωμένα και πρακτικά σχέδια. Αποτελείτε από 3 μεταλλικές ράβδους με άγκιστρα στην κορυφή για να κρεμάτε τα παλτό και τα ρούχα σας, ενώ στο κέντρο σας δίνει τη δυνατότητα να τοποθετήσετε την τσάντας και τα προσωπικά σας αντικείμενα, στα τα 2 ξύλινα τριγωνικά ράφια που διαθέτει! 

Η λύση για το εύκολο κρέμασμα ρούχων σε ένα μέρος που θα είναι πάντα διαθέσιμα να τα πάρετε και να τα φορέσετε. Αλλά και οι τσάντες και τα αξεσουάρ σας θα μπορούν άνετα να τοποθετηθούν. Μια κρεμάστρα μεταλλική vintage με σταθερό σκελετό και δύο υφασμάτινα συρτάρια κατάλληλα για μικροαντικείμενα. Ένας υπέροχος συνδυασμός μέταλλου και ξύλου που δημιουργούν μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο δωμάτιο σας!
Μεταλλική κρεμάστρα με ντουλάπι αποθήκευσης και ράφι με ρουστίκ διάθεση. Το μαύρο ατσάλινο πλαίσιο αυξάνει την αίσθηση της ηρεμίας και το καφέ ρουστίκ κατασκευασμένο ξύλο προσθέτει μια φυσική αίσθηση. Κρεμάστε τα ρούχα, τα παλτό σας, τακτοποιήστε τα παπούτσια σας στο όμορφο ντουλάπι που υπάρχει στο κάτω μέρος και δώστε επίσης στις τσάντες σας τη θέση που τους αξίζει με τη δυνατότητα που σας δίνει το ράφι στο επάνω μέρος!
Ένα έξυπνο ρετρό ράφι- θήκη παπουτσιών για την είσοδο ή την κρεβατοκάμαρα σας. Με πάγκο για να κάθεστε άνετα και να φοράτε τα παπούτσια σας που βρίσκονται ακριβώς από κάτω στα δυο μεταλλικά ράφια για να τα βρίσκετε με ευκολία. Κρατήστε τακτοποιημένο το χώρο σας δίνοντας ταυτόχρονα μια μοναδική και κομψή εμφάνιση!
Τα πλεονεκτήματα που έχετε επιλέγοντας μια κρεμάστρα δαπέδου, είναι εκτός από την ιδιαίτερη αισθητική που θα χαρίσει στο χώρο σας, η λειτουργικότητα και η πρακτικότητα κατά τη χρήση της. Η επιλογή κρεμαστρών για ρούχα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Καθορίστε πόσα πράγματα θέλετε να τοποθετούνται σε αυτή. Είναι σημαντικό να υπολογίσετε τον αριθμό των ατόμων που αποτελούν την οικογένεια σας για να καταλήξετε αν η επιλογή σας θα είναι μια μικρή η μια μεγαλύτερη κρεμάστρα. Είναι κατασκευασμένες από βαρέως τύπου μεταλλικούς σκελετούς και κατασκευασμένο ρουστίκ ξύλο που θα σας εξυπηρετεί για πάρα πολλά χρόνια χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα!