Μενού
Καλάθι

Μαξιλάρια

Μαξιλάρια
Brand: ECO SLEEP
καιlt;divκαιgt;Latex Anatomicκαιlt;/divκαιgt;καιlt;divκαιgt; καιlt;/divκαιgt;καιlt;divκαιgt;Ανατομικό μαξιλάρι από φυσικό καουτσούκ-Latex της LINEA STROM, με ανατομικό σχεδιασμό που προσφέρει άνετο και ξεκούραστο ύπνο, χωρίς να καταπονεί τους σπονδύλους του αυχένα. Ο ανατομικός του σχεδιασμός συμπλ..
48.00€
Χωρίς ΦΠΑ:48.00€
Brand: ECO SLEEP
καιlt;pκαιgt;Ανατομικό μαξιλάρι από memory foam (visco elastic) που προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματος και μαξιλαροθήκη από βαμβακερό ύφασμα. Έχει ανατομικό σχήμα για να διατηρεί και να υποστηρίζει τη σωστή θέση της σπονδυλικής στήλης.  καιlt;/pκαιgt;καιlt;pκαιgt;Το visco elastic, είναι ένα πρωτοπ..
22.00€
Χωρίς ΦΠΑ:22.00€
Brand: ECO SLEEP
καιlt;pκαιgt;καιlt;strongκαιgt;Τι είναι τα μαξιλάρια ύπνου Pillowise®;καιlt;/strongκαιgt;καιlt;/pκαιgt;καιlt;pκαιgt;Κάθε ανθρώπινο σώμα είναι μοναδικό. Κανενός οι ανάγκες δεν είναι ίδιες. Για να λάβετε τη μέγιστη δυνατή ξεκούραση και χαλάρωση για τους μύες σας, είναι σημαντικό να κοιμάστε σε ένα μ..
119.00€
Χωρίς ΦΠΑ:119.00€
Brand: ECO SLEEP
καιlt;divκαιgt;Hollow Fill μαξιλάρι με φάσακαιlt;/divκαιgt;καιlt;divκαιgt; καιlt;/divκαιgt;καιlt;divκαιgt;Αφράτο και φουσκωτό μαξιλάρι της LINEA STROM, με μικρο-ίνες σιλικόνης, αντιαλλεργικό και ύφασμα 100% βαμβακερό. Κρατά τη φυσική κλίση του αυχένα και προσφέρει ελαφρύ και ξεκούραστο ύπνο. καιlt;..
23.50€
Χωρίς ΦΠΑ:23.50€
Brand: ECO SLEEP
καιlt;divκαιgt;Latex Classic  καιlt;/divκαιgt;καιlt;divκαιgt; καιlt;/divκαιgt;καιlt;divκαιgt;Κλασικό μαξιλάρι από φυσικό καουτσούκ-Latex της LINEA STROM, με πολυάριθμες κυψέλες που επιτρέπουν το σωστό αερισμό και αποτρέπουν την ανάπτυξη ακάρεων και βακτηρίων. καιlt;/divκαιgt;καιlt;divκαιgt; καιlt;/d..
44.80€
Χωρίς ΦΠΑ:44.80€
Brand: Polib2b
Το μαξιλάρι Touch Economy, σας προσφέρει έναν άνετο και ξεκούραστο ύπνο. Κατασκευασμένο με φυσικά υλικά σεβόμενο το περιβάλλον και τον άνθρωπο.Ύψος:0.00, Βάθος: 50.00, Μήκος:70.00..
9.49€
Χωρίς ΦΠΑ:9.49€
Brand: ECO SLEEP
καιlt;divκαιgt;All Featherκαιlt;/divκαιgt;καιlt;divκαιgt; καιlt;/divκαιgt;καιlt;divκαιgt;Το κλασικό πουπουλένιο μαξιλάρι της LINEA STROM. Με αποστειρωμένο πούπουλο χήνας και 100% βαμβακερό πουπουλόπανο. Προσφέρει αίσθηση άνεσης και πολυτέλειας στον ύπνο. καιlt;/divκαιgt;καιlt;divκαιgt; καιlt;/divκ..
30.40€
Χωρίς ΦΠΑ:30.40€
Brand: ECO SLEEP
καιlt;hgroupκαιgt;καιlt;h1καιgt;Comfort Pillowκαιlt;/h1καιgt;καιlt;/hgroupκαιgt;καιlt;h2καιgt;Περιγραφήκαιlt;/h2καιgt;καιlt;pκαιgt;καιlt;strongκαιgt;Πουπουλένιο μαξιλάρι χήναςκαιlt;/strongκαιgt; με ειδική αντίαλλεργική επεξεργασία. Ένα μέτριου ύψους μαξιλάρι με μαλακή υποστηρίξη για εσάς που προτιμ..
20.50€
Χωρίς ΦΠΑ:20.50€
Brand: ECO SLEEP
καιlt;pκαιgt; καιlt;/pκαιgt;καιlt;articleκαιgt;καιlt;hgroupκαιgt;καιlt;h1καιgt;The DreamCatcher Pillowκαιlt;/h1καιgt;καιlt;/hgroupκαιgt;καιlt;h2καιgt;Περιγραφήκαιlt;/h2καιgt;καιlt;pκαιgt;Ειδικά διαχωρισμένο καιlt;strongκαιgt;πουπουλένιο μαξιλάρι χήναςκαιlt;/strongκαιgt; σε 3 θαλάμους με ειδική αντια..
29.90€
Χωρίς ΦΠΑ:29.90€
Brand: ECO SLEEP
καιlt;pκαιgt;Μαξιλάρι ύπνου FILLER.  Αποτελείται από μικρά κομματάκια Memory Foam (Visco Elastic).   Χάρη στο υλικό του στηρίζει και ταυτόχρονα προσφέρει άνεση και ανακούφιση από μυαλγίες και πονοκεφάλους. καιlt;/pκαιgt;καιlt;pκαιgt;Το κλασικό μαξιλάρι filler, αποτελεί μια ιδανική και ταυτόχρονα οικ..
8.50€
Χωρίς ΦΠΑ:8.50€
Brand: ECO SLEEP
καιlt;pκαιgt;Ανατομικό μαξιλάρι από memory foam (visco elastic) που προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματος και μαξιλαροθήκη από βαμβακερό ύφασμα. Έχει ανατομικό σχήμα για να διατηρεί και να υποστηρίζει τη σωστή θέση της σπονδυλικής στήλης.  καιlt;/pκαιgt;καιlt;pκαιgt;Το visco elastic, είναι ένα πρωτοπ..
25.00€
Χωρίς ΦΠΑ:25.00€
Brand: ECO SLEEP
καιlt;pκαιgt;The Good Night Pillow…. με σταθερή απαλότητα. καιlt;/pκαιgt;καιlt;pκαιgt;Ο συνδυασμός του απαλού υφάσματος και η γέμιση από μπαλάκια σιλικόνης που προσαρμόζονται σε κάθε κίνηση του κεφαλιού, κάνουν αυτό το μαξιλάρι απλά κλασσικό. καιlt;/pκαιgt;καιlt;pκαιgt;Γέμισμα: 100% μπαλάκια σιλικό..
7.60€
Χωρίς ΦΠΑ:7.60€
Brand: ECO SLEEP
καιlt;divκαιgt;Aloe Feelκαιlt;/divκαιgt;καιlt;divκαιgt; καιlt;/divκαιgt;καιlt;divκαιgt;Μαξιλάρι από Visco Elastic της LINEA STROM με μικροκάψουλες από αιθέρια έλαια αλόης για βελούδινη αίσθηση στον ύπνο. Απελευθερώνει τις ευεργετικές ιδιότητες του φυτού της αλόης, χαλαρώνει την πίεση στον αυχένα κα..
72.00€
Χωρίς ΦΠΑ:72.00€
Brand: ECO SLEEP
καιlt;divκαιgt;Lavenderκαιlt;/divκαιgt;καιlt;divκαιgt; καιlt;/divκαιgt;καιlt;divκαιgt;Μαξιλάρι με Visco Elastic και συμπεριφορά Latex της LINEA STROM. Οι μικροκυψέλες του βοηθούν στο σωστό αερισμό του και απελευθερώνουν σταδιακά άρωμα λεβάντας. Δημιουργεί μια αίσθηση χαλάρωσης και ηρεμίας. καιlt;/..
64.00€
Χωρίς ΦΠΑ:64.00€
Brand: ECO SLEEP
καιlt;divκαιgt;Memory Anatomicκαιlt;/divκαιgt;καιlt;divκαιgt; καιlt;/divκαιgt;καιlt;divκαιgt;μαξιλάρι με εξαιρετικής ποιότητας υλικό Visco Elastic της LINEA STROM, με ανατομικό σχεδιασμό, ώστε να απορροφά τα σημεία πίεσης του αυχένα και του κεφαλιού. Αγκαλιάζει το σχήμα του αυχένα προσφέροντας επιπ..
64.00€
Χωρίς ΦΠΑ:64.00€
Brand: ECO SLEEP
καιlt;divκαιgt;Memory Classicκαιlt;/divκαιgt;καιlt;divκαιgt; καιlt;/divκαιgt;καιlt;divκαιgt;Μαξιλάρι Από Visco Elastic της LINEA STROM , υλικό εξαιρετικής ποιότητας και προηγμένης τεχνολογίας, που αποτυπώνει και παίρνει το σχήμα του κεφαλιού, απορροφώντας την πίεση και υποστηρίζοντας σωστά τον αυχέν..
59.20€
Χωρίς ΦΠΑ:59.20€
Brand: ECO SLEEP
καιlt;pκαιgt;Μαξιλάρι υγιεινό, αφράτο με απίθανη αίσθηση απαλότητας. στηρίζει τον αυχένα άριστα κατά την διάρκεια του ύπνου. καιlt;/pκαιgt;καιlt;pκαιgt; καιlt;/pκαιgt;καιlt;ulκαιgt;καιlt;liκαιgt;Αντιαλλεργικόκαιlt;/liκαιgt;καιlt;liκαιgt;Εξωτερικό Ύφασμα 100% βαμβακερό αδιαπέραστοκαιlt;/liκαιgt;καιlt..
12.90€
Χωρίς ΦΠΑ:12.90€
Εμφάνιση 1 έως 17 από 17 (1 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της.