Μενού
Καλάθι

Ραφίερες - Βιβλιοθήκες RSS Feed

29 Ιουν Όμορφες λύσεις για μικρούς χώρους με ράφια και ραφιέρες που θα κάνουν όλα τα δωμάτια του σπιτιού να δείχνουν κομψά και λειτουργικά!
0 452
Οι ραφιέρες είναι εξαιρετικά πρακτικές και βοηθούν στη σωστή οργάνωση και λειτουργικότητα ενός χώρου. Υπάρχουν μοναδικές επιλογές με ιδιαίτερο desing που μπορούν να μεταμορφώσουν κάθε χώρο. Μια ραφιέρα δαπέδου, είναι μια ιδανική επιλογή για κάθε γ..
01 Ιουν 6 Πρωτότυπες και μοντέρνες βιβλιοθήκες βιομηχανικού σχεδιασμού που ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε οικιακό ή επαγγελματκό χώρο!
0 350
Στην αγορά υπάρχει μεγάλη ποικιλία από ραφιέρες βιομηχανικού design, ένας συνδυασμός σίδερου και ξύλου, που πλέον συναντάμε σε πολλά σπίτια, αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Είναι πρωτότυπες, μοντέρνες αλλά και πρακτικές και συνδυάζονται πολύ όμορφα ..
15 Μαϊ Μοντέρνες πρακτικές και κομψές βιβλιοθήκες - ραφιέρες για να έχετε πάντα οργανωμένα τα βιβλία κα τα αγαπημένα σας αντικέιμενα!
0 288
Μια ραφιέρα δαπέδου, είναι μια ιδανική επιλογή για κάθε για κάθε σαλόνι αλλά και τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού, καθώς χαρίζει μοναδικό στυλ αλλά είναι και ένα εξαιρετικά πρακτικό έπιπλο που θα βοηθήσει να οργανώσεις με μοντέρνο τρόπο το χώρο ..
26 Απρ Έξυπνες και λειτουργικές ιδέες για την οργάνωση του σπιτιού με ράφια και ραφιέρες δαπέδου!
0 388
Οι ραφιέρες είναι εξαιρετικά πρακτικές και βοηθούν στη σωστή οργάνωση και λειτουργικότητα ενός χώρου. Υπάρχουν μοναδικές επιλογές με ιδιαίτερο desing που μπορούν να μεταμορφώσουν κάθε χώρο. Μια ραφιέρα δαπέδου, είναι μια ιδανική επιλογή για κάθε για ..
10 Απρ Ιδέες για διακόσμηση με ραφιέρες και βιβλιοθήκες σε βιομηχανικό στυλ που θα σας εκπλήξουν!
0 687
Αυτό που συμβαίνει με όλους τους αποθηκευτικούς χώρους του σπιτιού είναι ότι ποτέ δεν φτάνουν, το ίδιο ισχύει και με τα ράφια ή τις βιβλιοθήκες. Πάντα ψάχνουμε τρόπους και λύσεις που θα μας εξοικονομήσουν επιπλέον χώρο για τα βιβλία η τα διακοσμητικά..
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της.