Μενού
Καλάθι

Σαλόνι - Καθιστικό RSS Feed

11 Ιουν 5 Μοναδικά coffee table που ταιριάζουν απόλυτα σε οποιοδήποτε σαλόνι για να κάνουν τις ώρες που περνάτε στο σπίτι ακόμα πιο άνετες και χαλαρές!
0 1248
Όταν το ξύλο συναντάει το μέταλλο τότε το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Η ρουστίκ διακόσμηση γίνεται όλο και περισσότερο η νούμερο 1 επιλογή στις προτιμήσεις του κόσμου στη χώρα μας. Στο εξωτερικό είναι μια από τις πιο κομψές αλλά παράλληλα και διαχρο..
08 Ιουν Ιδιαίτερα πρακτικές πολυχρηστικές ραφιέρες που ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε χώρο και τον κάνουν πιο λειτουργικό!
0 1329
Πολύ συχνά οι μικροί χώροι μας περιορίζουν. Είτε μένουμε σε ένα μικρό σπίτι, είτε σε ένα μεγαλύτερο που δεν έχει αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους, η λύση είναι τα έπιπλα που προσαρμόζονται σε κάθε περίσταση και σε όλους τους χώρους του σπιτιού και θ..
07 Ιουν Ομορφες , κομψές , πρακτικές και ιδιαίτερες ιδέες ρουστίκ επίπλων για εσάς που θέλετε το σπίτι σας να εντυπωσιάζει με την εσωτερική του διακόσμηση!
0 1342
Ένα όμορφο σπίτι είναι σε θέση να μας ανεβάσει τη διάθεση, να μας χαλαρώσει και να μας ξυπνήσει όμορφα συναισθήματα, ακόμα και τις πιο άσχημες μέρες του χρόνου. Γι' αυτό δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανανεώνουν τη διακόσμηση του χώρους τους ανά τακτ..
26 Μαϊ 10 Προτάσεις διαχρονικών ρουστίκ επίπλων για το σπίτι σας που θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς!
0 1855
Όταν το ξύλο συναντάει το μέταλλο τότε το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Η ρουστίκ διακόσμηση γίνεται όλο και περισσότερο η νούμερο 1 επιλογή στις προτιμήσεις του κόσμου στη χώρα μας. Στο εξωτερικό είναι μια από τις πιο κομψές αλλά παράλληλα και διαχ..
17 Μαϊ Ένα σετ απο τραπέζι και βοηθητικά τραπεζάκια σαλονιού που θα δώσουν μια μοναδική και ολοκληρωμένη εικόνα στο δικό σας χώρο!
0 1432
Το σαλόνι αποτελεί έναν χώρο του σπιτιού που έχει εξαιρετική σημασία. Εκεί περνάμε όμορφες στιγμές με την οικογένεια μας και τους φίλους μας όταν επιστρέφουμε το βράδυ από τη δουλεία μας και έχουμε ανάγκη να χαλαρώσουμε. Έτσι πρέπει να είναι φτια..
13 Μαϊ Μια ολοκληρωμένη πρόταση διακόσμησης με επιλογές απο ρουστίκ έπιπλα για όλο το σπίτι!
0 2083
Ένα όμορφο σπίτι είναι σε θέση να μας ανεβάσει τη διάθεση, να μας χαλαρώσει και να μας ξυπνήσει όμορφα συναισθήματα, ακόμα και τις πιο άσχημες μέρες του χρόνου. Γι' αυτό δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανανεώνουν τη διακόσμηση τους ανά τακτά χρονικά ..
Εμφάνιση 1 έως 6 από 13 (3 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της.