Παπούτσια και παπουτσώθηκες. Το μόνιμο πρόβλημα που υπάρχει σε κάθε, σπίτι αφού δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να μπαίνετε στο σπίτι και να πέφτετε πάνω σε πεταμένα παπούτσια. Επίσης εκνευριστικό και καθόλου όμορφο είναι να γυρίζουμε από τη δουλειά κουρασμένοι και να βλέπουμε γύρω μας πεταμένα παπούτσια στο σαλόνι, το μπάνιο ή τα υπνοδωμάτια, από τα άτομα της οικογένειά μας. Έτσι λοιπόν ψάχνουμε λύσεις για να βάλουμε μια τάξη σε αυτό το χάος και να έχουμε ένα πιο τακτοποιημένο σπίτι. Λύσεις υπάρχουν πάρα πολλές κι εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει τις πιο ιδιαίτερες και ενδιαφέρουσες! Μία παπουτσοθήκη στην είσοδο του σπιτιού με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο είναι η ιδανική λύση για όσους θέλουν μια θέση στο σπίτι έτσι ώστε να μπορούν να φορέσουν εύκολα τα παπούτσια τους. Οι συρόμενες πόρτες και τα ρυθμιζόμενα ράφια που υπάρχουν εσωτερικά, σας δίνουν τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε ακόμα περισσότερα παπούτσια αφού μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε όποιο ύψος επιλέξετε!Άλλη μια κομψή επιλογή. Μια παπουτσοθήκη - ντουλάπι σε στυλ χαμηλού πάγκου που μπορείτε να καθίσετε για φορέσετε άνετα τα παπούτσια σας η να ακουμπήσετε την τσάντα σας. Με 2 ανοιγόμενα πορτάκια και ένα ράφι που μπορείτε να το ρυθμίσετε στο ύψος που σας βολεύει για να αποθηκεύσετε ακόμα περισσότερα ζευγάρια παπούτσια!Μεταλλική παπουτσοθήκη - πάγκος με μαύρη επένδυση από ύφασμα τύπου δέρματος, ράφια από πλέγμα και μεταλλικό σκελετό. Έχετε λοιπόν ταυτόχρονα δυο ανοιχτά ράφια αποθήκευσης για τα παπούτσια σας και ένα πάγκο με αποσπώμενο μαξιλάρι για να καθίσετε άνετα και να βγάλετε τα παπούτσια σας όταν γυρίζετε κουρασμένοι από τη δουλεία σας!


Επιλέξτε μια πολυμορφική ραφιέρα αποθήκευσης με μοντέρνα εμφάνιση, στην είσοδο του σπιτιού ή στο διάδρομο για τα παπούτσια σας. Συνδυάστε τη σε διάφορα σχήματα αναλόγως πως ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό και συρμάτινο πλέγμα για να είναι εύκολο στον καθαρισμό και ανθεκτικό στο νερό και την υγρασία!
Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να αποθηκεύσετε τα παπούτσια σας και να μην αντικρίζετε ένα σπίτι με παπούτσια πεταμένα σε όλα τα δωμάτια. Επιλέξτε μια από τις παραπάνω επιλογές για παπουτσώθηκες  που σας δώσαμε, ανάλογα με το χώρο που έχετε και με το τι ταιριάζει στην υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού. Αμέσως θα δείτε να εξαφανίζετε αυτή η ακαταστασία από πεταμένα παπούτσια εδώ κι εκεί, κι εσείς θα έχετε περισσότερο χρόνο να απολαύσετε ένα τακτοποιημένο σπίτι, με την οικογένεια και τους φίλους σας!