Οι ραφιέρες είναι εξαιρετικά πρακτικές και βοηθούν στη σωστή οργάνωση και λειτουργικότητα ενός χώρου. Υπάρχουν μοναδικές επιλογές με ιδιαίτερο desing που μπορούν να μεταμορφώσουν κάθε χώρο. Μια ραφιέρα δαπέδου, είναι μια ιδανική επιλογή για κάθε για κάθε σαλόνι αλλά και τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού, καθώς χαρίζει μοναδικό στυλ αλλά είναι και ένα εξαιρετικά πρακτικό έπιπλο που θα βοηθήσει να οργανώσεις με μοντέρνο τρόπο το χώρο σου. Πιο κάτω λοιπόν θα δείτε μερικά μοντέρνα σχέδια που επιλέξαμε για εσάς, για να συνδυάσετε το μοναδικό τους στυλ με τη χρηστικότητά  τους!

Ορισμένα έπιπλα φαίνονται πρακτικά αλλά δεν είναι, άλλα πάλι είναι κρύα και βαρετά. Ωστόσο αυτό το ράφι δαπέδου είναι το καταλληλότερο για τις άδειες γωνίες του σπιτιού που συχνά μένουν ανεκμετάλλευτες. Αφήστε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη και διακοσμήστε με κορνίζες, αναρριχητικά φυτά, φωτάκια και ο,τι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε!
Μια ραφίερα μπορεί να σου λύσει τα χέρια και να αποτελέσει ένα ιδιαίτερα χρηστικό έπιπλο που θα εντυπωσιάζει με το σχεδιασμό του. Αυτή ή ραφίερα σε ρουστίκ, ζεστούς τόνους ξύλου και 4 σταθερά ράφια, είναι ο τέλειος συνδυασμός. Μεταλλικό μαύρο ματ πλαίσιο με δύο ράβδους για τέλεια στήριξη. Αποτελεί το βασικό στοιχείο για να οργανώσετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα και επίσης μπορείτε να την επιλέξετε για το γραφείο σας και γίνει να μια μοντέρνα βιβλιοθήκη!

Άλλη μια επιλογή ,βιομηχανικού στυλ με ζεστούς τόνους στο χρώμα του ξύλου. Με  σταθερά ράφια για να τοποθετήσετε υπέροχα βιβλία, τη συλλογή των φωτογραφιών σας από αγαπημένα ταξίδια αλλά όχι μόνο. Χάρη στον απλό σχεδιασμό με απαλές γραμμές, είναι κατάλληλο για πολλές χρήσεις. Όπως στην είσοδο, στο γραφείο, στο σαλόνι, στο υπνοδωμάτιο, ακόμη και στην κουζίνα!Τα κρεμαστά ράφια είναι τέλεια επιλογή για να γεμίσεις τον τοίχο του δωματίου, ή του σαλονιού σου με ένα μοντέρνο και κομψό τρόπο. Ειδικά εάν τα κομμάτια που θα επιλέξεις έχουν έχουν κάποιο πρωτότυπο σχέδιο. Όπως αυτά τα δύο ιδιαίτερα ράφια που ταιριάζουν απόλυτα με τα έπιπλά σας προσφέρονταν έναν εξαιρετικά ελκυστικό και σύγχρονο τρόπο προβολής των βιβλίων, των CD, των κοσμημάτων σας και άλλων μικροαντικειμένων!
Τα ράφια στους τοίχους είναι ένας τρόπος να διακοσμήσεις κάθε χώρο του σπιτιού. Ο αρχικός σκοπός είναι για να αποθηκεύεις βιβλία, διακοσμητικά, φωτογραφίες. Εκτός όμως από όλα αυτά, ράφια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στους πιο ιδιαίτερους χώρους του σπιτιού όπως το μπάνιο και η κουζίνα και να γίνουν πολύ χρηστικά!Το γεγονός λοιπόν ότι δεν έχετε πολύ διαθέσιμο χώρο στο σπίτι ή το δωμάτιο δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε τα κατάλληλα ράφια ή τη ραφίερα δαπέδου για τις δικές σας ανάγκες. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από ράφια αλλά και ραφιέρες βιομηχανικού design, ένας συνδυασμός σίδερου και ξύλου, που πλέον συναντάμε σε πολλά σπίτια, αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Απλά επιλέξτε τον χώρο που θέλετε να αναδείξετε και τοποθετήστε τα. Είναι πρωτότυπα, μοντέρνα αλλά και πρακτικά και συνδυάζονται πολύ όμορφα στον τοίχο μαζί με τα υπόλοιπα διακοσμητικά!