Η Είσοδος του σπιτιού αποτελεί την πρώτη και σημαντικότερη εντύπωση για το τι θα ακολουθήσει προχωρώντας στο εσωτερικό του σπιτιού.Είναι το πιο μικρό δωμάτιο σε σύγκριση με όλα τα υπόλοιπα και δυστυχώς συχνά το παραμελούμε χάνοντας ένα μεγάλο μέρος του συνόλου της διακόσμησης του σπιτιού.  Όποιο κι αν είναι το σχήμα της εισόδου αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι ο τρόπος που θα την προσεγγίσουμε κάνοντας τις σωστές διακοσμητικές επιλογές δημιουργώντας έναν καλά οργανωμένο χώρο ώστε να βρίσκουμε οτιδήποτε αναζητάμε. Κι ας μην ξεχνάμε πως όταν έχουμε ένα τακτοποιημένο σπίτι έχουμε περισσότερο χρόνο για εμάς αλλά και τους καλεσμένους μας. Γι' αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε και σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις! Ένα πρακτικό ντουλάπι αποθήκευσης παπουτσιών με ρουστίκ καφέ πόρτες και μεταλλικές λαβές, με 3 εσωτερικά ράφια σε  ματ μαύρα ντουλάπι. Η τέλεια προσθήκη στο διάδρομο ή το χολ. Όποια κι αν είναι η ανάγκη σας, το πολλαπλών χρήσεων vintage ντουλάπι θα ικανοποιήσει κάθε σας απαίτηση και θα σας προσφέρει τον χώρο που χρειάζεστε!


Άλλη μια κομψή επιλογή. Μια παπουτσοθήκη - ντουλάπι σε στυλ χαμηλού πάγκου που μπορείτε να καθίσετε για φορέσετε άνετα τα παπούτσια σας η να ακουμπήσετε την τσάντα σας. Με 2 ανοιγόμενα πορτάκια και ένα ράφι που μπορείτε να το ρυθμίσετε στο ύψος που σας βολεύει για να αποθηκεύσετε ακόμα περισσότερα ζευγάρια παπούτσια!
Ένα πολύ χρηστικό έπιπλο είναι η κρεμάστρα εισόδου, συναρμολογείται, τοποθετείται και μεταφέρεται εύκολα και είναι ιδανική και για τους πιο μικρούς χώρους του σπιτιού. Απλό με λειτουργικό σχεδιασμό κατασκευασμένο από μεταλλικό σκελετό και χοντρές ινοσανίδες που σας προσφέρουν επιπλέον χώρο αποθήκευσης για τα αντικείμενα που δεν έχουμε τη δυνατότητα να τα κρεμάσουμε!  
Μεταλλική παπουτσοθήκη - πάγκος με μαύρη επένδυση από ύφασμα τύπου δέρματος, ράφια από πλέγμα και μεταλλικό σκελετό. Έχετε λοιπόν ταυτόχρονα δυο ανοιχτά ράφια αποθήκευσης για τα παπούτσια σας και ένα πάγκο με αποσπώμενο μαξιλάρι για να καθίσετε άνετα και να βγάλετε τα παπούτσια σας όταν γυρίζετε κουρασμένοι από τη δουλεία σας!Ένας  βιομηχανικού στυλ πάγκος με ράφια στο κάτω μέρος και μια αντίστοιχης αισθητικής κρεμάστρα. Ένα πολύ χρηστικό έπιπλο που θα οργανώσει το σπίτι σας ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες αφού λειτουργεί σας αποθηκευτικός χώρος για τα παλτό, τις τσάντες, τα καπέλα και τα παπούτσια σας!  
Επιλέξτε μια πολυμορφική ραφιέρα αποθήκευσης με μοντέρνα εμφάνιση, στην είσοδο του σπιτιού ή στο διάδρομο για τα παπούτσια σας. Συνδυάστε τη σε διάφορα σχήματα αναλόγως πως ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό και συρμάτινο πλέγμα για να είναι εύκολο στον καθαρισμό και ανθεκτικό στο νερό και την υγρασία!

Ότι κι αν επιλέξετε για τη διακόσμηση της εισόδου του σπιτιού σας, φροντίστε να μην φροντίστε να μην φορτώνει το χώρο, αλλά να τον αναζωογονεί και του προσδίδει μια αίσθηση ανανέωσης και καλαισθησίας συγκριτικά με τους υπόλοιπους χώρους το σπιτιού.Με τις κατάλληλες διακοσμητικές πινελιές και τις παραπάνω ιδέες θα κάνετε το χώρο σας πρακτικό ενώ θα τον δείτε να αποκτά το δικό του ύφος και στιλ!