Η Είσοδος του σπιτιού είναι το πιο μικρό δωμάτιο σε σύγκριση με όλα τα υπόλοιπα και δυστυχώς συχνά το παραμελούμε .Όποιο κι αν είναι το σχήμα της εισόδου αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι ο τρόπος που θα την προσεγγίσουμε κάνοντας τις σωστές διακοσμητικές επιλογές. Αν έχετε χώρο στην είσοδό σας τότε τα έπιπλα υποδοχής είναι η κατάλληλη επιλογή. Ότι κι αν επιλέξετε για τη διακόσμηση της εισόδου του σπιτιού σας, φροντίστε να μην φορτώνει το χώρο, αλλά να τον αναζωογονεί και να του προσδίδει μια αίσθηση ανανέωσης και καλαισθησίας συγκριτικά με τους υπόλοιπους χώρους το σπιτιού!Ένα πρακτικό ντουλάπι αποθήκευσης παπουτσιών με ρουστίκ καφέ πόρτες και μεταλλικές λαβές, με 3 εσωτερικά ράφια σε  ματ μαύρα ντουλάπι. Η τέλεια προσθήκη στο διάδρομο ή το χολ. Όποια κι αν είναι η ανάγκη σας, το πολλαπλών χρήσεων vintage ντουλάπι θα ικανοποιήσει κάθε σας απαίτηση και θα σας προσφέρει τον χώρο που χρειάζεστε!
Ένας  βιομηχανικού στυλ πάγκος με ράφια στο κάτω μέρος και μια αντίστοιχης αισθητικής κρεμάστρα. Ένα πολύ χρηστικό έπιπλο που θα οργανώσει το σπίτι σας ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες αφού λειτουργεί σας αποθηκευτικός χώρος για τα παλτό, τις τσάντες, τα καπέλα και τα παπούτσια σας!

Ένα πολύ χρηστικό έπιπλο είναι η κρεμάστρα εισόδου, συναρμολογείται, τοποθετείται και μεταφέρεται εύκολα και είναι ιδανική και για τους πιο μικρούς χώρους του σπιτιού. Απλό με λειτουργικό σχεδιασμό κατασκευασμένο από μεταλλικό σκελετό και χοντρές ινοσανίδες που σας προσφέρουν επιπλέον χώρο αποθήκευσης για τα αντικείμενα που δεν έχουμε τη δυνατότητα να τα κρεμάσουμε!  
Μεταλλική παπουτσοθήκη - πάγκος με μαύρη επένδυση από ύφασμα τύπου δέρματος, ράφια από πλέγμα και μεταλλικό σκελετό. Έχετε λοιπόν ταυτόχρονα δυο ανοιχτά ράφια αποθήκευσης για τα παπούτσια σας και ένα πάγκο με αποσπώμενο μαξιλάρι για να καθίσετε άνετα και να βγάλετε τα παπούτσια σας όταν γυρίζετε κουρασμένοι από τη δουλεία σας!
Μια ακόμα ιδέα είναι αυτό το χαμηλό ντουλάπι πάγκος με τα δυο ξύλινα πορτάκια και το μεταλλικό σκελετό για τα παπούτσια σας, σε συνδυασμό με την κρεμάστρα/ράφι στο ίδιο ρουστίκ στιλ που θα φιλοξενήσει τα παλτό και τα καπέλα και τις τσάντες σας. Μια εξαιρετική επιλογή για μια πιο φιλόξενη είσοδο, ειδικά αν οι καλεσμένοι σας καλούνται να βγάλουν τα παπούτσια τους!  
Αυτός ο επιτοίχιος πίνακας σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα από δύο αποχρώσεις. Σε όλο λευκό αλλά και σε καφέ ξύλο με μαύρο μεταλλικό ράφι. Είναι η απάντηση στις επιθυμία σας να κρατήσετε μακριά την ακαταστασία. Διαθέτει 3 άγκιστρα, ένα ράφι και μια κρεμαστή ράβδο για κρεμάστρες. Τοποθετήστε το στην είσοδο του σπιτιού για να αξεσουάρ των καλεσμένων σας ή στην κρεβατοκάμαρά σας και κρεμάστε τα παλτό, τις τσάντες και τα πορτοφόλια σας στο ράφι που διαθέτει!

Η είσοδος μας δείχνει τη συνολική αισθητική της εσωτερικής διακόσμησης. Με τα κατάλληλα αξεσουάρ, τις διακοσμητικές πινελιές και τις ιδέες που σας δώσαμε παραπάνω θα δείτε το χώρο σας να μετατρέπετε σε μια γουστόζικη και πρακτική γωνία, να αποκτά χαρακτήρα και το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει αλλά και θα σας ικανοποιήσει ταυτόχρονα!