Πόσες φορές σας έχει τύχει να πάτε καλεσμένοι σε ένα σπίτι και μπαίνοντας ρωτάτε για το πού μπορείτε να αφήσετε το παλτό ή την τσάντα σας; Και συνήθως η απάντηση είναι σε κάποια πολυθρόνα ή καρέκλα. Γι' αυτούς όμως που θέλουν να έχουν τα πάντα στη εντέλεια, να περιποιούνται αλλά και εκπλήξουν τους καλεσμένους τους η λύση είναι στις κρεμάστρες τοίχου. Ένα έπιπλο που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Υπάρχουν πολλά σχέδια που μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας, για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Όποιο κι αν είναι το σχήμα της εισόδου αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι ο τρόπος που θα την προσεγγίσουμε κάνοντας τις σωστές διακοσμητικές επιλογές δημιουργώντας έναν καλά οργανωμένο χώρο ώστε να βρίσκουμε οτιδήποτε αναζητάμε. Κι ας μην ξεχνάμε πως όταν έχουμε ένα τακτοποιημένο σπίτι έχουμε περισσότερο χρόνο για εμάς!Αυτός ο επιτοίχιος πίνακας σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα από δύο αποχρώσεις. Σε όλο λευκό αλλά και σε καφέ ξύλο με μαύρο μεταλλικό ράφι. Είναι η απάντηση στις επιθυμία σας να κρατήσετε μακριά την ακαταστασία. Διαθέτει 3 άγκιστρα, ένα ράφι και μια κρεμαστή ράβδο για κρεμάστρες. Τοποθετήστε το στην είσοδο του σπιτιού για να αξεσουάρ των καλεσμένων σας ή στην κρεβατοκάμαρά σας και κρεμάστε τα παλτό, τις τσάντες και τα πορτοφόλια σας στο ράφι που διαθέτει!
Μία πραγματικά ιδιαίτερη κρεμάστρα / ράφι με 5 γάντζους και μία ράβδο για τις κρεμάστρες των ρούχων, κι ένα ράφι που σας δίνει άφθονο αποθηκευτικό χώρο. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό μέταλλο για να έχει τη δυνατότητα να κρατήσει σταθερά το βάρος των ρούχων σας, και να μην έχετε το άγχος τυχόν πτώσης. Τοποθετήστε την στην κρεβατοκάμαρα σας, στην είσοδο του σπιτιού σας ή ακόμη και στο μπάνιο για τις πετσέτες και τα καλλυντικά σας! 

Όταν γυρίζουμε κουρασμένοι συνήθως πετάμε τα παλτό μας στην πλησιέστερη καρέκλα ή στο κρεβάτι καθώς μπαίνουμε στο δωμάτιο. Αυτό το ράφι με τους 5 γάντζους σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε ένα συγκεκριμένο χώρο για τα σακάκια, τα παλτό, τις τσάντες σας και τα κοσμήματά σας αλλά και στο μπάνιο σας για να είναι πάντα τακτοποιημένο. Κατασκευασμένο από έναν ανθεκτικό συνδυασμό χάλυβα και ξύλου για να αντέχει το βάρος από τα μπουφάν και τα παλτό σας!
Όταν γεμίζει η ντουλάπα μας πάντα χρειαζόμαστε έναν επιπλέον χώρο για να κρεμάσουμε τα ρούχα μας. Μία μαύρη μεταλλική κρεμάστρα τοίχου από βαρέως τύπου μεταλλικό σωλήνα με βιδωτά πλαϊνά κουφώματα που θα σας προσφέρει αρκετό επιπλέον χώρο για τις κρεμάστρες με τα ρούχα σας, και θα σας απαλλάξει από το τσαλάκωμα των ρούχων που θα στριμώχνονταν στις ντουλάπες! 

Ότι κι αν επιλέξετε για τη διακόσμηση της εισόδου του σπιτιού σας, φροντίστε να μην φορτώνει το χώρο, αλλά να τον αναζωογονεί και του προσδίδει μια αίσθηση ανανέωσης και καλαισθησίας συγκριτικά με τους υπόλοιπους χώρους το σπιτιού. Εκμεταλλευτείτε τον χώρο από έναν άδειο τοίχο και κερδίστε από το δάπεδο τοποθετώντας κρεμάστρες τοίχου που θα σας δώσουν τη λύση στο πρόβλημα των ρούχων που δεν χωράνε στη ντουλάπα σας, αλλά είναι και η πιο πρακτική λύση για την είσοδο του σπιτιού και τα αξεσουάρ των καλεσμένων σας!