Η οργάνωση του σπιτιού μπορεί να γίνει πραγματική διασκέδαση όταν υπάρχει όρεξη και φαντασία. Είτε ψάχνετε για λύσεις που θα εξασφαλίσουν επιπρόσθετο αποθηκευτικό χώρο, είτε απλώς θέλετε κάτι πολύ πρωτότυπο για το σπίτι σας. Σε κάθε περίπτωση τα ράφια είναι μια ιδανική λύση για όποιο δωμάτιο κι αν επιλέξετε να τα τοποθετήσετε. Σας δίνουν τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε αγαπημένα αντικείμενα, βιβλία η διακοσμητικά ενώ ταυτόχρονα αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της διακόσμησης. Μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές επιλογές για να διαλέξετε αυτή που ταιριάζει στο δικό σας στυλ!

Εδώ σας έχουμε κάποιες ιδανικές προτάσεις!

Ράφια με κρυφά στηρίγματα. Με διαφορά η πιο κομψή επιλογή ραφιού που μπορείτε να επιλέξετε. Ένας λόγος που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι ότι δεν χρειάζεται να υπολογίσετε τον έξτρα χώρο που θα έπιαναν τα στηρίγματα. Μπορείτε να επιλέξτε διαφορετικά μεγέθη και να  δημιουργήσετε ακανόνιστα σχήματα που θα δώσουν την αίσθηση του μοντέρνου στο χώρο σας! Αυτό το ράφι 2 επιπέδων θα αλλάξει έναν αδιάφορο τοίχο, το βιομηχανικό του στυλ δίνει μια ιδιαίτερη αισθητική και σας επιτρέπει να αναδείξετε τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά κομμάτια σας. Συνδυάζοντας ρουστίκ τόνους με μαύρο ματ. Το ράφι τοίχου δίνει στις αγαπημένες σας φωτογραφίες και στολίδια ένα μέρος για να λάμψουν ενώ δημιουργεί και μια γοητευτική διακόσμηση!

Ένα σετ από 3 ράφια με μαύρα μεταλλικά στηρίγματα σε διαφορετικά μεγέθη. Ένας εντυπωσιακός ρουστίκ συνδυασμός για μια μοναδική διακόσμηση που προσθέτει χαρακτήρα σε έναν τοίχο που πρέπει να γίνει χρήσιμος. Μπορούν να τοποθετηθούν στο καθιστικό ή το σαλόνι για τα διακοσμητικά σας, το διάδρομο για είδη πρώτης ανάγκης, το υπνοδωμάτιο για τις φωτογραφίες σας, ακόμα και στην κουζίνα για τα μπαχαρικά!


Επωφεληθείτε από κάθε γωνία του διαμερίσματος σας με αυτό το επιτοίχιο ράφι αποθήκευσης. Ένα ράφι που μπορεί να φιλοξενήσει τα περισσότερα αντικείμενα που χρειάζεστε χωρίς να καταλάβετε χώρο από το δάπεδο. Ο κομψός σχεδιασμός ζικ - ζακ και τα ράφια σε σχήμα τόξου σας βοηθούν να πείτε αντίο σε μονότονα ράφια αποθήκευσης. Επιλέξτε το ράφι αυτό και εντυπωσιάστε όποιον τους επισκέπτες σας!
Αναβαθμίστε τον τοίχο σας με ένα πλωτό ράφι. Μια μοναδική σχεδίαση κυρτού μεταλλικού πλαισίου και ανθεκτικού ραφιού. Μπορείτε να συνδυάσετε 2 ή και περισσότερα ράφια για να δημιουργήσετε μια ολόκληρη σύνθεση στον τοίχο σας και θα διακοσμήσετε με το προσωπικό σας γούστο!
Άν λοιπόν θέλετε κάτι διαφορετικό από τα κλασσικά συνηθισμένα ράφια αλλά και να φτιάξετε μια πολύ όμορφη και  ιδιαίτερη σύνθεση στο καθιστικό ή το σαλόνι σας, διαλέξτε ράφια που όχι μόνο θα ανανεώσουν το χώρο σας αλλά θα τον κάνουν πολύ ιδιαίτερο, θα ταιριάζουν αισθητικά και θα σε βοηθήσουν σίγουρα να τοποθετήσεις όλα τα αντικείμενα που χρειάζεσαι!