Μενού
Καλάθι

Παιδικό δωμάτιο

Παιδικό δωμάτιο
Brand: Velvet White
Η παιδική κουνουπιέρα Baby Blue είναι  εδώ για να δώσει μια ιδιαίτερη νότα αλλά και θαλπωρή στο παιδικό και βρεφικό δωμάτιο. Κατασκευασμένη με βαμβακερό ύφασμα θα αγκαλιάσει την κούνια ή το κρεβάτι του μωρού σας και θα το ομορφύνει. Τα ιδιαίτερα σχέδια στην κορυφή κάνουν τη παιδική κουνουπιέρα  παιχ..
95.00€
Χωρίς ΦΠΑ:95.00€
Brand: Velvet White
Η παιδική κουνουπιέρα Butterfly είναι  εδώ για να δώσει μια ιδιαίτερη νότα αλλά και θαλπωρή στο παιδικό και βρεφικό δωμάτιο. Κατασκευασμένη με βαμβακερό ύφασμα θα αγκαλιάσει την κούνια ή το κρεβάτι του μωρού σας και θα το ομορφύνει. Τα ιδιαίτερα σχέδια στην κορυφή κάνουν τη παιδική κουνουπιέρα  παιχ..
95.00€
Χωρίς ΦΠΑ:95.00€
Brand: Velvet White
Η παιδική canopy Golden Dots είναι  εδώ για να δώσει μια ιδιαίτερη νότα αλλά και θαλπωρή στο παιδικό και βρεφικό δωμάτιο. Κατασκευασμένη από βαμβακερή μουσελίνα θα αγκαλιάσει την κούνια ή το κρεβάτι του μωρού σας και θα το ομορφύνει. Κατάλληλη για να κρεμαστεί στο εσωτερικό τους και διακοσμητικό κου..
105.00€
Χωρίς ΦΠΑ:105.00€
Brand: Velvet White
Η παιδική κουνουπιέρα Green είναι  εδώ για να δώσει μια ιδιαίτερη νότα αλλά και θαλπωρή στο παιδικό και βρεφικό δωμάτιο. Κατασκευασμένη με βαμβακερό ύφασμα θα αγκαλιάσει την κούνια ή το κρεβάτι του μωρού σας και θα το ομορφύνει. Τα ιδιαίτερα σχέδια στην κορυφή κάνουν τη παιδική κουνουπιέρα  παιχνιδι..
95.00€
Χωρίς ΦΠΑ:95.00€
Brand: Velvet White
Οι παιδική Canopy Grey And Mint είναι  εδώ για να δώσει μια ιδιαίτερη νότα αλλά και θαλπωρή στο παιδικό και βρεφικό δωμάτιο. Φτιαγμένη με τούλι θα αγκαλιάσει την κούνια ή το κρεβάτι του μωρού σας και θα το ομορφύνει. Τα αστεράκια στην κορυφή την κάνουν παιχνιδιάρικη και αποτελεί στολίδι για το δωμάτ..
85.00€
Χωρίς ΦΠΑ:85.00€
Brand: Velvet White
Οι παιδική Canopy Grey Love είναι  εδώ για να δώσει μια ιδιαίτερη νότα αλλά και θαλπωρή στο παιδικό και βρεφικό δωμάτιο. Φτιαγμένη με τούλι θα αγκαλιάσει την κούνια ή το κρεβάτι του μωρού σας και θα το ομορφύνει. Τα αστεράκια στην κορυφή την κάνουν παιχνιδιάρικη και αποτελεί στολίδι για το δωμάτιο. ..
85.00€
Χωρίς ΦΠΑ:85.00€
Brand: Velvet White
Η παιδική canopy Mint And Golden Dots είναι  εδώ για να δώσει μια ιδιαίτερη νότα αλλά και θαλπωρή στο παιδικό και βρεφικό δωμάτιο. Κατασκευασμένη από βαμβακερή μουσελίνα θα αγκαλιάσει την κούνια ή το κρεβάτι του μωρού σας και θα το ομορφύνει. Κατάλληλη για να κρεμαστεί στο εσωτερικό τους και διακοσμ..
105.00€
Χωρίς ΦΠΑ:105.00€
Brand: Velvet White
Η παιδική κουνουπιέρα με κρεμαστά αστεράκια είναι  εδώ για να δώσει μια ιδιαίτερη νότα αλλά και θαλπωρή στο παιδικό και βρεφικό δωμάτιο. Κατασκευασμένη με βαμβακερό ύφασμα θα αγκαλιάσει την κούνια ή το κρεβάτι του μωρού σας και θα το ομορφύνει. Τα ιδιαίτερα σχέδια στην κορυφή κάνουν τη παιδική κουνο..
95.00€
Χωρίς ΦΠΑ:95.00€
Brand: Velvet White
Η παιδική canopy white είναι  εδώ για να δώσει μια ιδιαίτερη νότα αλλά και θαλπωρή στο παιδικό και βρεφικό δωμάτιο. Κατασκευασμένη από βαμβακερή μουσελίνα θα αγκαλιάσει την κούνια ή το κρεβάτι του μωρού σας και θα το ομορφύνει. Κατάλληλη για να κρεμαστεί στο εσωτερικό τους και διακοσμητικό κουνάς αν..
95.00€
Χωρίς ΦΠΑ:95.00€
Brand: Velvet White
Η παιδική κουνουπιέρα Mustard είναι  εδώ για να δώσει μια ιδιαίτερη νότα αλλά και θαλπωρή στο παιδικό και βρεφικό δωμάτιο. Κατασκευασμένη με βαμβακερό ύφασμα θα αγκαλιάσει την κούνια ή το κρεβάτι του μωρού σας και θα το ομορφύνει. Τα ιδιαίτερα σχέδια στην κορυφή κάνουν τη παιδική κουνουπιέρα  παιχνι..
95.00€
Χωρίς ΦΠΑ:95.00€
Brand: Velvet White
Η παιδική κουνουπιέρα Night Sky είναι  εδώ για να δώσει μια ιδιαίτερη νότα αλλά και θαλπωρή στο παιδικό και βρεφικό δωμάτιο. Κατασκευασμένη με βαμβακερό ύφασμα θα αγκαλιάσει την κούνια ή το κρεβάτι του μωρού σας και θα το ομορφύνει. Τα ιδιαίτερα σχέδια στην κορυφή κάνουν τη παιδική κουνουπιέρα  παιχ..
95.00€
Χωρίς ΦΠΑ:95.00€
Brand: Velvet White
Η παιδική κουνουπιέρα Powder Pink είναι  εδώ για να δώσει μια ιδιαίτερη νότα αλλά και θαλπωρή στο παιδικό και βρεφικό δωμάτιο. Κατασκευασμένη με βαμβακερό ύφασμα θα αγκαλιάσει την κούνια ή το κρεβάτι του μωρού σας και θα το ομορφύνει. Τα ιδιαίτερα σχέδια στην κορυφή κάνουν τη παιδική κουνουπιέρα  πα..
95.00€
Χωρίς ΦΠΑ:95.00€
Brand: Velvet White
Το αλογάκι είναι φτιαγμένο για πολλές ώρες παιχνιδιού και καλπασμού....Φτιαγμένο από 100%βαμβακερό ύφασμα κατάλληλο για μικρά παιδιά...
39.00€
Χωρίς ΦΠΑ:39.00€
Brand: Velvet White
Το μαξιλάρι σε σχήμα καρδιάς είναι 100% χειροποίητο με βελούδινο πολύ απαλό ύφασμα και με υλικά κατάλληλα για παιδιά. Επιλέξτε ανάμεσα σε 5 αποχρώσεις λευκό, ροζ, γαλάζιο , γκρι και βεραμάν !..
20.00€
Χωρίς ΦΠΑ:20.00€
Brand: Velvet White
Μια υπεροχή ιδέα για να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο.Χειροποίητος κύκνος με στέμμα και λουλούδι σε 3 αποχρώσεις για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο παιδικό δωμάτιο. Διαστάσεις : ύψος 50 cm...
35.00€
Χωρίς ΦΠΑ:35.00€
Brand: Velvet White
Καλάθι παιδικού δωματίου Lion ζωγραφισμένο στο χέρι! Κατάλληλο για να αποθηκεύεται αντικείμενα όπως παιχνίδια, κουβερτούλες αλλά και άπλυτα ρουχαλάκια. Διαστάσεις 40 x 60 cm..Συνδυάστε με την παιδική σκηνή για ένα ονειρεμένο παιδικό δωμάτιο...
29.00€
Χωρίς ΦΠΑ:29.00€
Brand: Velvet White
Καλάθι παιδικού δωματίου Puppy ζωγραφισμένο στο χέρι! Κατάλληλο για να αποθηκεύεται αντικείμενα όπως παιχνίδια, κουβερτούλες αλλά και άπλυτα ρουχαλάκια. Διαστάσεις 40 x 60 cm.. Συνδυάστε με την παιδική σκηνή για ένα ονειρεμένο παιδικό δωμάτιο...
29.00€
Χωρίς ΦΠΑ:29.00€
Brand: Velvet White
Καλάθι παιδικού δωματίου Sleepy ζωγραφισμένο στο χέρι! Κατάλληλο για να αποθηκεύεται αντικείμενα όπως παιχνίδια, κουβερτούλες αλλά και άπλυτα ρουχαλάκια. Διαστάσεις 40 x 60 cm.. Συνδυάστε με την παιδική σκηνή για ένα ονειρεμένο παιδικό δωμάτιο...
29.00€
Χωρίς ΦΠΑ:29.00€
Brand: ABO
Κουνουπιέρα κούνιας με διαστάσεις 1.80 m ύψος και 5.10 m περίμετρο και βάση κουνουπιέρας. Πιστοποίηση υφάσματος Oeko-Tex.Δείτε την τοποθέτηση της κουνουπιέρας εδώ..
39.99€
Χωρίς ΦΠΑ:39.99€
Brand: Velvet White
Διακοσμήστε το παιδικό δωμάτιο με υψηλής ποιότητας βαμβακοσατέν κουρτίνα σε υπέροχο print και τρουξ στο πάνω μέρος.Η τιμή αφορά 2 μέτρα φάρδος και ύψος 2,70 μέτρα , μπορεί να κατασκευαστεί στις διαστάσεις που επιθυμείτε ...
110.00€
Χωρίς ΦΠΑ:110.00€
Brand: Velvet White
Διακοσμήστε το παιδικό δωμάτιο με υψηλής ποιότητας  κουρτίνα από βαμβακερή μουσελίνα  και τρουξ στο πάνω μέρος .Η τιμή αφορά 1 κουρτίνα με φάρδος 1,4 m και ύψος 2,70 m , μπορεί να κατασκευαστεί στις διαστάσεις που επιθυμείτε ...
90.00€
Χωρίς ΦΠΑ:90.00€
Εμφάνιση 1 έως 21 από 120 (6 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της.